skip to Main Content
bbdesign-grafische-vormgeving

Grafische diensten

Bastiaan Borst Design kan jou voor uiteenlopende grafische opdrachten van dienst zijn. Heb jij voor mij ook een leuke opdracht? Laat het me weten en we gaan samen aan de slag!

WordPress webdesign

Een WordPress website op maat, volledig naar jouw wensen! Indien nodig kan ik je ook helpen met een goede hosting, je domeinnaam, vindbaarheid in de zoekmachines en meer.

Logo & Huisstijl ontwerp

Een logo ontwerp met de juiste uitstraling draagt bij aan het succes van een onderneming of evenement. Ik help je graag met jouw unieke beeldmerk, logo en huisstijl.

Promotiemateriaal

Posters, flyers, brochures, beursmateriaal, advertenties, social media afbeeldingen, folders.. breng jouw bedrijf, dienst of evenement onder de aandacht met een krachtig ontwerp.

Eventmarketing

Goede promotie is van levensbelang voor de meeste evenementen. Een passende uitstraling in de communicatie uitingen van het evenement kan helpen om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

3D visualisatie

BB Design verzorgt 3D visualisaties, met name op het gebied van interieur en evenementen. Een 3D tekening kan uiteraard ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt.

Video montage

Video is een fantastisch middel om je (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Of voor een terugblik op jouw evenement of speciale gelegenheid.

Back To Top