skip to Main Content
bbdesign-3d-ontwerp

3D visualisatie

Sinds 2010 verzorg ik ook 3D visualisaties. Met name op het gebied van interieurdesign en evenementen. Een 3D tekening kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Lees hieronder met welke visualisaties ik me vooral bezig hou en wie weet kan ik ook voor jou iets betekenen!

Opties 3D visualisatie:

Evenement ontwerp

Interieur visualisatie

Haardontwerp

In samenwerking met Ingmar Haarden en Kachels ontwikkel ik 3D visualisaties van haarden en kachels onder de naam Haardontwerp. Klanten van deze kachelspecialist kunnen een 3D tekening ontvangen van een haard naar keuze in hun interieur. Op die manier kunnen zij vooraf de juiste keuzes maken qua haard, brandstof, indeling en uitstraling.

Omdat de tekeningen op ware grootte worden ingetekend, is er ook direct een technische tekening met maatvoering aanwezig. Dit kan (in het geval van Haardontwerp) erg handig zijn voor bijvoorbeeld de meubelbouwer of de ontwikkelaar van de schouw.

Evenementen

Ook voor evenementen kan een 3D visualisatie heel goed van pas komen. Zo maakt een evenementenbureau hier bijvoorbeeld gebruik van bij de aanvraag voor de vergunning van hun evenementen. In de tekening van een evenement kunnen alle belangrijke zaken als nooduitgangen, stroomschema’s, aanrijdroutes voor de hulpdiensten, het calamiteitenplan en meer worden weergegeven.

Daarnaast kan deze tekening ook voor de evenement-organisator goed van pas komen. Er kunnen vooraf keuzes worden gemaakt over de indeling, uitstraling en meer. De tekeningen worden op ware grootte gemaakt, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe het evenement, feest of speciale gelegenheid eruit komt te zien.

Back To Top